SZTE TTIK HÖK

Kultúra

Színházi előadás - A kölyök - Kultúra

Tovább
Színházi előadás -  A kölyök
Kedves Hallgatók! Újra itt a lehetőség a Szegedi Nemzeti Színház egy előadásának ingyenes látogatására! Következő alkalommal A kölyök című musical tekinthető meg Pozsgai Zsolt rendezésében a Kisszínház színpadán. Az előadások március 29. (kedd) valamint 30. (szerda) 19 óra. Bővebb információk az alábbi címen: http://www.szinhaz.szeged.hu/sznsz/szindarab/pozsgai-zsolt-kolyok Bérletek korlátozott számban átvehetők a TTIK HÖK irodán hétfőtől. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk. Üdvözlettel TTIK HÖK
Gillich Róbert - HÖK elnök
Létrehozva 2011. márc. 24., 16:14

Színházi előadás - Három nővér - Kultúra

Tovább
Színházi előadás - Három nővér
Kedves Hallgatók! Újra itt a lehetőség a Szegedi Nemzeti Színház egy előadásának ingyenes látogatására! Következő alkalommal a Három nővér című színdarab tekinthető meg a Kisszínház színpadán. Az előadás időpontja május 11. (szerda) 19:00. Bővebb információk a darabról az alábbi címen: http://www.szinhaz.szeged.hu/sznsz/szindarab/anton-pavlovics-csehov-harom-nover Bérletek korlátozott számban átvehetők a TTIK HÖK irodán keddtől. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk. Üdvözlettel TTIK HÖK
Gillich Róbert - HÖK elnök
Létrehozva 2011. máj. 5., 06:24

A RED BULL FLYING BACH MEGHÓDÍTJA EURÓPÁT - Kultúra

Tovább
A RED BULL FLYING BACH MEGHÓDÍTJA EURÓPÁT
Fejen pörgés a zongora dallamára, erőelemek Bach fúgáinak ritmusára: a Red Bull Flying Bach a feje tetejére állítja a klasszikus zene és a break tánc világát! 2011-ben a kultúrák végső összecsapása készen áll az európai színpadok meghódítására. A négyszeres világbajnok break táncosokból álló Flying Steps csoport Red Bull Flying Bach Európai Turnéja onnan indul, ahol minden elkezdődött: az előadás augusztus 19-én Németország egykori fővárosába, Bonnba látogat. A Bach találkozása a Break tánccal című előadás két héttel később Dániában, Koppenhágában vendégeskedik, amely a turné első európai állomása. Az előadás jó néhány német városba látogat, majd Zürich (Svájc), Bécs (Ausztria), valamint Isztambul és Ankara (Törökország) következik.
Czakó Tamás - HÖK elnök
Létrehozva 2011. júl. 6., 18:08 , módosítva: 2011. júl. 6., 18:09

Veszedelmes viszonyok a Szegedi Nemzeti Színházban - Kultúra

Tovább
Veszedelmes viszonyok a Szegedi Nemzeti Színházban
Kedves Hallgatók Október 18-án 19:00 órától lehetőségetek nyílik megtekinteni a Veszedelmes viszonyok című darabot Ács János rendezésében a Szegedi Nemzeti Színház színpadán. A előadásra szóló bérletek korlátozott számban átvehetők 10:00-tól a TTIK HÖK irodán. Bővebb információk a darabról az alábbi oldalon találhatók: http://www.szinhaz.szeged.hu/sznsz/szindarab/de-laclos-hampton-veszedelmes-viszonyok Minden kultúra iránt érdeklődőt szeretettel várunk!
Gillich Róbert - HÖK elnök
Létrehozva 2011. okt. 17., 14:58

Bosszúállók - Elektra előadás a Szegedi Színházban - Kultúra

Tovább
Bosszúállók - Elektra előadás a Szegedi Színházban
Kedves Hallgatók! November 30-án, szerdán este 19:00 órától ismét színházi előadás a Szegedi Nemzeti Színház Kisszínházában. Ez alkalommal az Elektra című darabot tekinthetitek meg. Bérletek korlátozott számban felvehetők a TTIK HÖK irodán, kedd 10:00 órától.
Gillich Róbert - HÖK elnök
Létrehozva 2011. nov. 28., 13:47

SZTEhetségkutató - Kultúra

Tovább
SZTEhetségkutató
Kedves Hallgatók! Tehetségkutató versenyt hirdet az SZTE EHÖK Rendezvényszervező Bizottsága egyetemi zenekarok számára. Keressük a Szegedi Tudományegyetem legtehetségesebb zenekarát! Ha zenekarotok egyetemi hallgatókból áll, és éreztek magatokban kellő elszántságot,magabiztosságot és tehetséget, akkor itt a helyetek, jelentkezzetek és mutassátok meg, mit tudtok! A versenyre a tavaszi szemeszterben kerül sor, addig mindenki felkészülhet, gyakorolhat, hogy a versenyen a legjobbat hozza ki magából és a zenekarból! Jelentkezéseteket a bizottság az ehokrkb@gmail.com e-mail címre várja, tárgynak pedig írjátok be hogy SZTEhetségkutató! További információért figyeljétek az EHÖK honlapját és facebook oldalát.
Gillich Róbert - HÖK elnök
Létrehozva 2011. dec. 11., 08:50

Hétköznapi őrületek a Szegedi Nemzeti Színházban - Kultúra

Tovább
Hétköznapi őrületek a Szegedi Nemzeti Színházban
Kedves Hallgatók December 14-én 19:00-kor a 2011-es év utolsó Universitas előadásának keretében tekinthetitek meg Petr Zelenka - Hétköznapi őrületek című előadását Balikó Tamás rendezésében. Bővebb információk az előadásról: http://www.szinhaz.szeged.hu/sznsz/szindarab/petr-zelenka-hetkoznapi-oruletek A bérletek korlátozott számban december 13. 10:00-tól vehetők fel a TTIK HÖK irodában.
Gillich Róbert - HÖK elnök
Létrehozva 2011. dec. 12., 13:46

SZTEhetségkutató verseny egyetemi zenekarok részére - Kultúra

Tovább
SZTEhetségkutató verseny egyetemi zenekarok részére
Tehetségkutató versenyt hirdet az SZTE EHÖK Rendezvényszervező Bizottsága egyetemi zenekarok számára.
Juhász Tamás - HÖK elnök
Létrehozva 2012. jan. 23., 15:02

Látogatás Móra Ferenc Múzeumba - Kultúra

Tovább
Látogatás  Móra Ferenc Múzeumba
Kedves Hallgatók! 2012.02.08-án látogatást szervezünk a Móra Ferenc Múzeum Látványtárába, ahol természettudományi és néprajzi kiállítás megtekintésére nyílik lehetőségetek.
Szilágyi Árpád - HÖK elnök
Létrehozva 2012. jan. 29., 16:07 , módosítva: 2012. jan. 29., 16:18

Színházi előadás - West Side Story - Kultúra

Tovább
Színházi előadás - West Side Story
Kedves Hallgató! Március elsején este 19:00 órától lehetőséged nyílik a *West Side Story* ingyenes megtekintésére a Szegedi Nemzeti Színházban. Jegyek korlátozott számban február 29. 10:00-tól vehetők fel a TTIK HÖK irodán.
Gillich Róbert - HÖK elnök
Létrehozva 2012. febr. 27., 13:45

Színházi előadás - Nő a múltból - Kultúra

Tovább
Színházi előadás - Nő a múltból
*Egy nő a múltból* a jelenben, pontosabban március 8-án 19:00-tól a Szegedi Nemzeti Színház Kisszínházának színpadán. Ingyenes bérletek korlátozott számban felvehetők március 7. (szerda) 10:00-tól a TTIK HÖK irodán.
Gillich Róbert - HÖK elnök
Létrehozva 2012. márc. 6., 08:26

Hedda Gabler a Szegedi színházban - Kultúra

Tovább
Hedda Gabler a Szegedi színházban
2012. *március 13*-án *19:00*-tól Henrik Ibsen műve, a *Hedda Gabler* a Szegedi Nemzeti Színház kisszínházának műsorán. Ingyenes bérletek korlátozott számban felvehetők március 12. 12:00-tól a TTIK HÖK irodában. Bővebb információk a darabról: http://www.szinhaz.szeged.hu/sznsz/eloadas/2012/03/13/kisszinhaz/henrik-ibsen-hedda-gabler
Gillich Róbert - HÖK elnök
Létrehozva 2012. márc. 12., 10:20

Színházi előadás - West Side Story - Kultúra

Tovább
Színházi előadás - West Side Story
Újra itt a lehetőség. West side story a Szegedi Nemzeti színházban! Az előadás időpontja március 27. 19:00. Jegyek korlátozott számban felvehetők a HÖK irodán március 27. 10:00-tól. Bővebb információk a darabról az alábbi linken: http://www.szinhaz.szeged.hu/sznsz/szindarab/leonard-bernstein-west-side-story
Gillich Róbert - HÖK elnök
Létrehozva 2012. márc. 26., 09:31

Színházi előadás - Pillangókisasszony - Kultúra

Tovább
Színházi előadás - Pillangókisasszony
Kedves Hallgató! Újra itt a lehetőség a Szegedi Nemzeti Színház egy előadásának megtekintésére! Következő alkalommal a Pillangókisasszony című opera tekinthető meg a Nagyszínház színpadán. Az előadás időpontja április 26. (csütörtök)19 óra. Bővebb információk a darabról az alábbi címen találhatók: http://www.szinhaz.szeged.hu/sznsz/szindarab/giacomo-puccini-pillangokisasszony Bérletek korlátozott számban átvehetők a TTIK HÖK irodán kedden és szerdán.
Gillich Róbert - HÖK elnök
Létrehozva 2012. ápr. 19., 14:20

SZTE Nyári Egyetem a Zentai Ifjúsági Játékokon - Kultúra

Tovább
SZTE Nyári Egyetem a Zentai Ifjúsági Játékokon
A XIII. Zentai Ifjúsági Játékokon idén is várja az érdeklődőket, az SZTE Nyári Egyeteme.
Juhász Tamás - HÖK elnök
Létrehozva 2012. júl. 2., 13:34

Színházi előadás - Egerek és Emberek - Kultúra

Tovább
Színházi előadás - Egerek és Emberek
Kedves Hallgatók! Újra itt a lehetőség a Szegedi Nemzeti Színház egy előadásának megtekintésére!
Juhász Tamás - HÖK elnök
Létrehozva 2012. okt. 15., 10:41

Stand Up Comedy versenyt hirdet az SZTE EHÖK - Kultúra

Tovább
Stand Up Comedy versenyt hirdet az SZTE EHÖK
Kedves Hallgatók! Keressük a Szegedi Tudományegyetem legjobb dumását!
Juhász Tamás - HÖK elnök
Létrehozva 2012. okt. 30., 15:31

Színházi előadás - Kolpert Úr - Kultúra

Tovább
Színházi előadás - Kolpert Úr
Kedves Hallgatók! Újra itt a lehetőség a Szegedi Nemzeti Színház egy előadásának megtekintésére!
Juhász Tamás - HÖK elnök
Létrehozva 2012. nov. 12., 10:25

"Legyen a Zene Mindenkié" - Kultúra

Tovább
"Legyen a Zene Mindenkié"
Kedves Hallgatók és Oktatók! A 2012/2013 őszi félévben bővítjük kulturális programjainkat a Zeneművészeti Kar Hallgatói Önkormányzat közreműködésével a „Legyen a Zene Mindenkié” elnevezésű rendezvénysorozattal. A programot minden hónapban szeretnénk megszervezni és próbáljuk folyamatosan frissülő műsorral színesebbé tenni. Természetesen a rendezvény látogatása ingyenes. Ebben a hónapban az alábbi műsorral lépnek fel a Bolyai teremben, a Zeneművészeti Kar hallgatói: Georg Philipp Telemann: a-moll szólószonáta Bíró Sarolta - fuvola Vinczenzo Bellini: Az alvajáró - Ah, non credea mirarti.. Jánoshegyi Anna - szoprán Kocka Ferenc - zongora Giuseppe Verdi: Traviata - Parigi, o caro.. Bojtos Luca - szoprán Decsi András - tenor Kocka Ferenc - zongora Franz Schubert: Ave Maria Bojtos Luca Kocka Ferenc - zongora Kocsár Miklós: Capriccio Tóth zsuzsanna - fuvola Bartók Béla: 5 duó Hartl Bence, Bujdosó Géza - gitár Siegfrid Karg-Elert: Salata Apassionata Dán Alexandra - fuvola Edvard Greig: Peer Gynt szvitt 3 tétele Pósa Ágnes, Regedei Dávid, Szabó Máté, Szabados-Tóth Bálint - klarinét Szávin Márk - basszusklarinét Minden érdeklődőt szívesen várunk! https://www.facebook.com/events/303816759734008/ Üdvözlettel: SZTE TTIK HÖK, SZTE ZMK HÖK
Juhász Tamás - HÖK elnök
Létrehozva 2012. nov. 16., 11:42

Színházi előadás - A mundérvásárhelyi búcsú - Kultúra

Tovább
Színházi előadás - A mundérvásárhelyi búcsú
Kedves Hallgatók! Újra itt a lehetőség a Szegedi Nemzeti Színház egy előadásának megtekintésére!
Juhász Tamás - HÖK elnök
Létrehozva 2012. dec. 4., 09:32

Színházi előadás - Pipás Pista - Kultúra

Tovább
Színházi előadás - Pipás Pista
Kedves Hallgatók! Újra itt a lehetőség a Szegedi Nemzeti Színház egy előadásának megtekintésére! Következő alkalommal a Pipás Pista című színmű tekinthető meg a Kisszínház színpadán. Az előadás időpontja február 06. (szerda)19 óra. Bővebb információk a darabról az alábbi címen találhatók: http://www.szinhaz.szeged.hu/sznsz/szindarab/pipas-pista Bérletek korlátozott számban átvehetők a TTIK HÖK irodán kedden és szerdán.
Juhász Tamás - HÖK elnök
Létrehozva 2013. febr. 5., 11:25

Színházi előadás - La Mancha lovagja - Kultúra

Tovább
Színházi előadás -  La Mancha lovagja
Kedves Hallgatók! Újra itt a lehetőség a Szegedi Nemzeti Színház egy előadásának megtekintésére! Következő alkalommal a La Mancha lova című színmű tekinthető meg a Nagyszínház színpadán. Az előadás időpontja február 20. (szerda)19 óra. Bővebb információk a darabról az alábbi címen találhatók: http://www.szinhaz.szeged.hu/sznsz/szindarab/la-mancha-lovagja Bérletek korlátozott számban átvehetők a TTIK HÖK irodán kedden és szerdán.
Juhász Tamás - HÖK elnök
Létrehozva 2013. febr. 19., 14:23

Színházi előadás - Mária főhadnagy - Kultúra

Tovább
Színházi előadás - Mária főhadnagy
Kedves Hallgatók! Újra itt a lehetőség a Szegedi Nemzeti Színház egy előadásának megtekintésére! Következő alkalommal a Mária főhadnagy című operett tekinthető meg a Nagyszínház színpadán. Az előadás időpontja március 5. (kedd)19 óra. Bővebb információk a darabról az alábbi címen találhatók: http://www.szinhaz.szeged.hu/sznsz/szindarab/maria-fohadnagy Bérletek korlátozott számban átvehetők a TTIK HÖK irodán szerdáig.
Juhász Tamás - HÖK elnök
Létrehozva 2013. márc. 3., 22:32

Színházi előadás - Stabat Mater - Kultúra

Tovább
Színházi előadás - Stabat Mater
Kedves Hallgatók! Újra itt a lehetőség a Szegedi Nemzeti Színház egy előadásának megtekintésére! Következő alkalommal a Stabat Mater című operett tekinthető meg a Kisszínház színpadán. Az előadás időpontja március 20. (szerda) 19 óra. Bővebb információk a darabról az alábbi címen találhatók: http://www.szinhaz.szeged.hu/sznsz/szindarab/stabat-mater Bérletek korlátozott számban átvehetők a TTIK HÖK irodán szerdáig.
Juhász Tamás - HÖK elnök
Létrehozva 2013. márc. 18., 12:31

Színházi előadás - Simon Boccanegra - Kultúra

Tovább
Színházi előadás - Simon Boccanegra
Kedves Hallgatók! Újra itt a lehetőség a Szegedi Nemzeti Színház egy előadásának megtekintésére! Következő alkalommal Giuseppe Verdi _Simon Boccanegra_ című operája tekinthető meg a Nagyszínház színpadán. Az előadás időpontja november 6. (szerda) 19 óra. Bővebb információk a darabról az alábbi címen találhatók: http://www.szinhaz.szeged.hu/sznsz/szindarab/giuseppe-verdi-simon-boccanegra Bérletek korlátozott számban átvehetők a TTIK HÖK irodán november 5-én, 10 és 16 óra között.
Juhász Tamás - HÖK elnök
Létrehozva 2013. okt. 28., 11:50

Színházi előadás - "Memo - A felejtés nélküli ember" - Kultúra

Tovább
Színházi előadás - "Memo - A felejtés nélküli ember"
Kedves Hallgatók! Újra itt a lehetőség a Szegedi Nemzeti Színház egy előadásának megtekintésére! Következő alkalommal Tasnádi István, Memo - A felejtés nélküli ember című darabja tekinthető meg a Kisszínház színpadán. Az előadás időpontja december 3. (kedd) 19 óra. Bővebb információk a darabról az alábbi címen találhatók: http://www.szinhaz.szeged.hu/sznsz/szindarab/tasnadi-istvan-memo-felejtes-nelkuli-ember Bérletek korlátozott számban átvehetők a TTIK HÖK irodán december 2. -ától, 10 és 16 óra között.
Juhász Tamás - HÖK elnök
Létrehozva 2013. dec. 2., 12:38

Színházi előadás - Az öreg hölgy látogatása - Kultúra

Tovább
Színházi előadás - Az öreg hölgy látogatása
Kedves Hallgatók! Újra itt a lehetőség a Szegedi Nemzeti Színház egy előadásának megtekintésére! Következő alkalommal Friedrich Dürrenmatt, Az öreg hölgy látogatása című tragikus komédiája tekinthető meg a Kisszínház színpadán. Az előadás időpontja december 10. (kedd) 19 óra. Bővebb információk a darabról az alábbi címen találhatók: http://www.szinhaz.szeged.hu/sznsz/szindarab/friedrich-durrenmatt-az-oreg-holgy-latogatasa Bérletek korlátozott számban átvehetők a TTIK HÖK irodán december 9-től, 10 és 16 óra között.
Juhász Tamás - HÖK elnök
Létrehozva 2013. dec. 4., 14:42

Színházi előadás - Bob herceg - Kultúra

Tovább
Színházi előadás - Bob herceg
Kedves Hallgatók! Újra itt a lehetőség a Szegedi Nemzeti Színház egy előadásának megtekintésére! Következő alkalommal Huszka Jenő-Martos Ferenc-Bakonyi Károly, Bob herceg című operettje tekinthető meg a Nagyszínház színpadán. Az előadás időpontja február 5. (szerda) 19 óra. Bővebb információk a darabról az alábbi címen találhatók: http://www.szinhaz.szeged.hu/sznsz/szindarab/huszka-jeno-bob-herceg Bérletek korlátozott számban átvehetők a TTIK HÖK irodán február 4-től, 10 és 14 óra között.
Juhász Tamás - HÖK elnök
Létrehozva 2014. jan. 28., 11:07

Színházi Előadás - A hülyéje - Kultúra

Tovább
Színházi Előadás - A hülyéje
Kedves Hallgatók!

Újra itt a lehetőség a Szegedi Nemzeti Színház egy előadásának megtekintésére!

Következő alkalommal Georges Feydeau, A hülyéje című vígjátéka tekinthető meg a Kisszínház színpadán.

 
 
 
Juhász Tamás - HÖK elnök
Létrehozva 2014. ápr. 8., 13:35

Vendég felhasználó
Nem vagy bejelentkezve.
Jelentkezz be
vagy regisztrálj!
Szavazás

PartyPonty.hu
EHÖK
SZTE TTIK HÖK
Newton(e)
Newton(e)
Hírek címkefelhője