SZTE TTIK HÖK

Sport

NIVEA Fitness Tour - Sport

Tovább
NIVEA Fitness Tour
*A legújabb fitnesz és wellness trendek keresik lelkes követőiket!* Idén tavasszal ötödik alkalommal is útnak indul az országos NIVEA Fitness Tour. Az évről évre nagyobb népszerűségnek örvendő 10 állomásos programsorozat 2011-ben is ellátogat Magyarország nagyvárosaiba, hogy megmozgassa a lelkes résztvevőket. Ezúttal Győrött, Zalaegerszegen, Miskolcon és Budapesten valóságos sport- és egészség nappá bővül a színes program.
Koszta Péter Pál - HÖK elnök
Létrehozva 2011. márc. 8., 13:14 , módosítva: 2011. márc. 8., 13:16

11. T-HOME Vivicittá Futóverseny - Sport

Tovább
11. T-HOME Vivicittá Futóverseny
Kedves Hallgatók, 11. T-HOME VIVICITTÁ Városvédő Futóversenyen (táv egyénenként 2,5 km, április 02., szombaton 10 órakor rajt a Széchenyi téren) a kari csapatokban indulni szándékozók jelentkezését várjuk. A nevezési díjat az SZTE Sportközpont átvállalja (1 csapatot 5 fiú és 5 lány alkot). Egyénileg is lehet saját költségen nevezni, indulni. A versenyben induló csapatok emblémázott pólót, rajtszámot és üdítőt kapnak. GYÜLEKEZÉS a SZOTE KLUB előtt lesz (Dóm tér) 9 órakor sportruházatban. Pólók, rajtszámok kiosztása ekkor van a kari csapatoknak és mindenki egyénileg elsétál a rajthelyhez. Egyetemista futótársakat szervezzetek és nevezzétek! Órapótlást tud felajánlani a versenyben résztvevőknek Trényiné Tanárnő. JELEZZETEK VISSZA (név, kar, évfolyam, póló méret) március 30-ig (szerda)az alábbi email címen zab.david@hok.sci.u-szeged.hu! Pontos versenykiírás megtalálható a www.futanet.hu honlapon. Szép futóidőt és versenyt kívánunk, gyertek el minnél többen, előzzük le Kaposvárt! Üdvözlettel, TTIK HÖK
Létrehozva 2011. márc. 23., 16:19 , módosítva: 2011. márc. 25., 12:07

Nyerj EFOTT jegyet! - Sport

Tovább
Nyerj EFOTT jegyet!
Kedves Hallgatók! Szerettek bulizni és sportolni? Itt az alkalom, hogy jegyet nyerjetek az idei EFOTT-ra, mindezt sportolás közben. A HÖOK „SportPontProgram” keretében április 21-én a Hattyas sporttelepen különböző sportágakban mérhetitek össze tudásotokat. Az első helyezettek automatikusan részt vesznek 2011. július 12-17. között, a szolnoki EFOTT fesztiválon megrendezésre kerülő országos döntőben. A részvétel előjelentkezéshez kötött.Bővebb információt és a jelentkezési lapokat az alábbi címen találjátok: http://hook.hu/sport „Ne csak hallgass, MOZDULJ is!" Üdvözlettel, TTIK HÖK
Gillich Róbert - HÖK elnök
Létrehozva 2011. márc. 26., 13:05 , módosítva: 2011. márc. 26., 13:14

EHÖK SE Kézilabda csapat, jelentkezzetek! - Sport

Tovább
EHÖK SE Kézilabda csapat, jelentkezzetek!
Fiúk, lányok jelentkezését várjuk az EHÖK SE kézilabda csapatába, ami most készül megalakulni! Aki szeretne jelentkezni, írjon e-mailt az online@ehok.u-szeged.hu címre!
Gillich Róbert - HÖK elnök
Létrehozva 2011. ápr. 1., 09:47

Vivicittá eredmények! - Sport

Tovább
Vivicittá eredmények!
11. T-Home Vivicittá Városvédő Futás, Szeged (Szegedi Tudományegyetem karok közötti bajnokságának eredményei)
Zab Dávid - HÖK elnök
Létrehozva 2011. ápr. 2., 20:10 , módosítva: 2011. ápr. 2., 20:14

Tavaszi Fesztivál - Sport

Tovább
Tavaszi Fesztivál
SZTE Tavaszi Fesztivál Sportprogramja
Zab Dávid - HÖK elnök
Létrehozva 2011. ápr. 3., 16:58 , módosítva: 2011. ápr. 3., 16:59

Az EHÖK most lehetőséget biztosít, hogy sportolással nyerj EFOTT jegyet - Sport

Tovább
Az EHÖK most lehetőséget biztosít, hogy sportolással nyerj EFOTT jegyet
Szereted az igényes bulikat, a koncerteket? Emellett fontos számodra az egészséged megőrzése is? Ha ezekre a kérdésekre a válaszod igen, ne habozz! Most lehetőséged van arra, hogy sportolás közben nyerj jegyet az idei EFOTT-ra. Nem kell mást tenned, mint regisztrálnod a http://hook.hu/sport oldalon, és részt venned április 21-én a HÖOK SportPontProgramján a SZTE Hattyas úti Sporttelepén.
Administrator . - HÖK elnök
Létrehozva 2011. ápr. 4., 16:24

Red Bull X2010 Challenge - Sport

Tovább
Red Bull X2010 Challenge
Az ország legjobb virtuális pilótái széles vásznon Sebastian Vettel ellen! Budapest, 2011. április 7. – Egyedülálló élményként 2011. április 16-án a budapesti Cinema City Aréna mozivásznain vívhatnak meg egymással az ország legjobb virtuális pilótái, ahol nem kisebb kihívással kell megbirkózniuk, mint a világbajnok Sebastian Vettel által a Grand Turismo 5 videójáték Suzuka-i pályán elért körrekordjának a megdöntése.
Administrator . - HÖK elnök
Létrehozva 2011. ápr. 14., 11:08 , módosítva: 2011. ápr. 14., 11:08

Sziget- Közösen - Sport

Tovább
Sziget- Közösen
SZIGET-KÖZÖSEN Verseny Egyetemeknek, Főiskoláknak A verseny helyszíne: Dunasziget, Doborgazi kemping, Dunasziget, Doborgaz u. 39. (Mosonmagyaróvár Dunasziget – Doborgazsziget (haranglábtól 100 m)) Időpont: 2011. május 13-14-15. (péntek-vasárnap)
Gillich Róbert - HÖK elnök
Létrehozva 2011. ápr. 21., 09:40

BACHMAN MÁRK: OLASZORSZÁGI NAPLÓ I. - Sport

Tovább
BACHMAN MÁRK: OLASZORSZÁGI NAPLÓ I.
Bachman "KisT" Márk olaszországi naplójából: "Június 25. Sziasztok, Bachman Márk vagyok. Több, mint tíz éve gördeszkázom, ma indulok életem 6. vb-je felé, aminek végre nem Prága, hanem Róma ad otthont. Az Olaszországi trip első állomása Velence lesz, ahol majd nyomatunk egy éjszakai gerilla deszkázást Bor Petivel. Másnap reggel... Kattints a hírre, hogy megtudd a folytatást.
Czakó Tamás - HÖK elnök
Létrehozva 2011. júl. 3., 09:50 , módosítva: 2011. júl. 3., 10:56

RedBull Kart Fight - Sport

Tovább
RedBull Kart Fight
Még a profik is megizzadtak az első Red Bull Kart Fight országos selejtezőn Nemzetközi profikkal mérkőztek meg a legjobb amatőr gokartosok és lelkes műkedvelők Siófok szívében Siófok, 2011.július 18. - Óriási hőségben 3000 fős tömeg előtt zajlott le a Magyarországon idén debütált Red Bull Kart Fight országos amatőr gokartbajnokság vasárnapi, Siófok utcáin megtartott döntője. A Vitorlás utcában felállított 400m összhosszúságú pálya számos kihívást tartogatott a nyolc selejtező körből döntőbe jutott és bér gokartokkal végül rajthoz állt 45 induló számára. Az éles kanyarokkal tarkított nyomvonalon és a tömegközlekedési buszok által csúszósra koptatott aszfalton végül Szetei Gergely és Oroszlány Kristóf előtt 28,319 másodperces időeredménnyel a budapesti Herman Tibor nyerte el a legjobbnak járó trófeát, és a 2 személy részére szóló Forma 1 Magyar Nagydíjra szóló belépőket box-utca látogatással egybekötve. A versenyzőknek a Sebastian Vettel nevelőegyesületének is számító Red Bull Junior Team két pilótanövendéke, a Formula Renault világsorozatban versenyző Carlos Sainz Jr és Jean-Eric Vergne adott hasznos tippeket, illetve mérkőztek meg egymással és Kis Pál Tamással hazánk egyetlen GP3-as versenyzőjével. A versenyt élőben kommentálta Kőváry Barna és Szujó Zoltán, utóbbi később, mint pilóta is megvívta csatáját többek között televíziós kommentátor társa, Czollner Gyula ellenében.
Czakó Tamás - HÖK elnök
Létrehozva 2011. júl. 26., 15:39

A CSAPAT 100. FUTAMÁN KOMOLY PILÓTA-TELJESÍTMÉNYEK - Sport

Tovább
A CSAPAT 100. FUTAMÁN KOMOLY PILÓTA-TELJESÍTMÉNYEK
A CSAPAT 100. FUTAMÁN KOMOLY PILÓTA-TELJESÍTMÉNYEK Nem sokan fogadtak volna arra, hogy a Toro Rosso pilótái pontokkal távoznak majd a Hungaroringről. Pedig a 70 körös Magyar Nagydíj végén a mezőny utolsó sorából rajtoló Sebastien Buemi a 8., míg Jaime Alguersuari hat helyet javítva a tizedikként ért célba. Ezzel a konstruktőri pontvadászatban öt pontot hoztak csapatuknak.
Czakó Tamás - HÖK elnök
Létrehozva 2011. aug. 1., 11:58

New York várja a legjobb focistát Thierry Henry-val is találkozhat a Red Bull Toe 2 Toe legjobbja - Sport

Tovább
New York várja a legjobb focistát Thierry Henry-val is találkozhat a Red Bull Toe 2 Toe legjobbja
Budapest 2011. augusztus 22. – Rekkenő hőségben izzasztó párharcok mellett zajlott az első Red Bull Toe 2Toe bajnokság döntője a siófoki Aranyparton vasárnap délután. A döntőn a hét előselejtezőből bejutott legjobb játékosok küzdhettek meg a New York-i útért, ahol a nyertes részt vehet a New York Red Bulls egy hazai focimeccsén. A legjobb 16 játékosból, az egy-egy elleni mérkőzések során végül Horváth Dávid és Takács Renátó párosa alkotta a döntő ütközetet. Az izgalmas és a közönség hangját is meghozó csatát végül a 22 éves strandfoci-válogatott Takács Renátó nyerte 2:1-es végeredménnyel. A verseny nevezői mellett sztárok is összemérhették erejüket: előbb Harsányi Leventével küzdött Ganxsta Zolee, majd Juhár Tamással szövetségre lépve párosban verték meg a Puskás Peti – Dragóner Attila egységet.
Czakó Tamás - HÖK elnök
Létrehozva 2011. aug. 25., 09:49

Csak cselesen! – Red Bull Toe 2 Toe - Sport

Tovább
Csak cselesen! – Red Bull Toe 2 Toe
Strand, 1 kapus, 2 játékos, 3 gól vagy 5 perc. Ez a Red Bull Toe 2 Toe, azaz egy technikás, villámgyors, szemtől szembeni gyorsfoci torna, ahol a Balaton part legnagyobb labdazsonglőre cím kerül kiosztásra. A selejtezők augusztus 5-én indultak, ahonnan az első három helyezett jut tovább az augusztus 21-i siófoki döntőbe. A végső rangadón nem kisebb fődíjért, mint a zseniális Thierry Henry csapatának, a New York Red Bulls egy hazai focimeccsére való kijutásért rúgják majd a bőrt a résztvevők az egyenes kieséses versenyben. A nagydöntő egyik érdekessége a DigiSport által is élőben közvetített esemény döntő előtti párharcai lesznek, ahol Ganxsta Zolee az Argentinoktól ellesett halálos cseleivel izzasztja majd meg Harsányi Leventét, illetve Dragóner Attila és Juhár Tamás, volt válogatott labdarúgók továbbá, a média válogatott aktív tagja, Puskás Peti énekes is a legjobb cseleivel készül, hogy elhódítsák a különdíjat!
Czakó Tamás - HÖK elnök
Létrehozva 2011. aug. 29., 09:35

Red Bull Vízisprint - Sport

Tovább
Red Bull Vízisprint
Több ezres tömeg előtt kettős győzelemmel Paksy Tímea nyerte a Red Bull Vízisprint ultra rövid távú kajak-kenu sprint verseny összetett versenyét, amely a szegedi világbajnokság után egy héttel Budapest szívébe „hozta el” a kajak-kenu világ válogatott legjobbjait.
Czakó Tamás - HÖK elnök
Létrehozva 2011. aug. 29., 10:35

A Red Bull X-Fighters már kapható XBOX(R) LIVE ARCADE-hez és PC-hez - Sport

Tovább
A Red Bull X-Fighters már kapható XBOX(R) LIVE ARCADE-hez és PC-hez
Sziasztok! 2011. szept. 15. – A Red Bull X-Fighters már kapható Xbox Live Arcade-hez és PC-hez. Megérkezett az eddigi legnagyobb és legnívósabb freestyle motokrossz (FMX) versenysorozat, amelyben a játékosok a Red Bull X-Fighters Világturné színpadán kell helytállniuk a győzelemért és a freestyle motokrossz bajnoki trófeáért folytatott küzdelemben. A Red Bull X-Fighters pedig 2011. szeptember 17-én a versenysorozat története során először látogat Ausztráliába (Sydney). A világ legjobb motorosai a Cockatoo-szigeten mutatják be trükkjeiket – a Sydney kikötőben – a jelenleg legszínvonalasabb freestyle motokrossz bajnokság küzdelmében, amelyet a Digi Sport csatorna élőben közvetít szombat reggel 7.15-kor.
Czakó Tamás - HÖK elnök
Létrehozva 2011. szept. 28., 06:28

Dóm téri váltófutás - Sport

Tovább
Dóm téri váltófutás
Kedves Hallgatók, ez évben is megrendezésre kerül a DÓM TÉRI hagyományos Karok Közti Váltófutóversenyen (táv 8 x 600 m a Dóm körül, október 25., kedd 18 óra). A TTIK csapatokban (4 lány, 4 fiú) indulni szándékozók jelentkezését várjuk. Jelentkezés a helyszínen Trényiné Rákóczi Zsuzsanna tanárnőnél. Nevezési díj 2000 Ft/csapat, amit a helyszínen kell kifizetni. GYÜLEKEZÉS a volt SZOTE KLUB előtt 17 órától van, sportruházatban ( csapatnevezés, rajtszámok kiosztása ). Trényiné tanárnő órapótlást tud felajánlani a versenyben résztvevő hallgatóknak! Üdvözlettel, TTIK HÖK
Létrehozva 2011. okt. 16., 11:04

Amerikában rajtol az idény - Sport

Tovább
Amerikában rajtol az idény
Az először a 3. században kitalált, gazdag múlttal rendelkező extrém sportág, az Ice Cross Downhill új idény elé néz. A világbajnoki küzdelem idén, ahogyan 2010-ben is, Észak-Amerikában és Európában zajlik majd.
Czakó Tamás - HÖK elnök
Létrehozva 2011. okt. 26., 16:34

SZTE Sítábor - Sport

Tovább
SZTE Sítábor
Kedves Hallgatók! Csatlakozz hozzánk idén is egy fergeteges hangulatú Sítáborba, ahol 1000 fő partyarc síel, snowboardozik, és bulizza végig az éjszakákat! *Fellépők* DJ Bárány Attila-Andro & PIXA – DJ Kincses – DJ Chris M DJ Lennard aka. StupidDisco – DJ Afus – Basics – DJ Novák DJ Alma – UFO együttes – MC MáraKrisz aka Málna :) Local celeb: Stifler mamája és Stifler papája :)))
Gillich Róbert - HÖK elnök
Létrehozva 2011. nov. 23., 10:51

Red Bull Racing Can - Sport

Tovább
Red Bull Racing Can
Sziasztok! 2011. november 23-án a Red Bull Racing Can világbajnoki koronát a brit autósport otthonában, Silverstone-ban a belga csapat nyerte. A világ különböző pontjairól érkezett 16 csapat mérte össze erejét az izgalmakkal teli utolsó napon, amely a tehetségről, a sebességről és a dizájnról szólt. A csapatokat először az autók megjelenéséért pontozták, ahol a japánok bizonyultak a legmeghatározóbbnak egy lenyűgöző dizájnnal, így maximális pontot kaptak az ötlet, a formatervezés és a kivitelezés kategóriákban. Ezután a pilóták a silverstone-i mini pályán mérték össze gépeik sebességét. A napra a slick abroncs volt a kötelező, az időmérő köröket követően pedig a verseny intenzitása kiütéses versennyé fokozódott. A döntőben Belgium és Mexikó csaptak össze, végül pedig a belga csapat léphetett a dobogó legfelső fokára. A Red Bull Racing csapatfőnöke, a díjakat átadó Christian Horner a következőket nyilatkozta: „Fantasztikus ennyi kreativitással és lendülettel megáldott lelkes embert látni. Az autók dizájnjának színvonala megdöbbentő, és ki tudja, talán a jövő F1-es tervezőmérnökei is közöttük lehetnek.”
Czakó Tamás - HÖK elnök
Létrehozva 2011. nov. 29., 13:11

NEW YEAR NO LIMITS 2011: LAVALLEE ÉS MADDISON PÁROS UGRÁSA - Sport

Tovább
NEW YEAR NO LIMITS 2011: LAVALLEE ÉS MADDISON PÁROS UGRÁSA
A keleti parton éppen éjfél után (csendes-óceáni idő szerint este 9-kor) Levi LaVallee és Robbie Maddison egy több mint 90 méteres vízfelszín felett ugrottak át, és amikor biztonságban földet értek, mindketten új világrekordot állítottak fel távolsági ugrásban, hómobillal, illetve motorral a Red Bull: New Year. No Limits-en!
Gillich Róbert - HÖK elnök
Létrehozva 2012. jan. 30., 13:37

Szabadesés rekord a Red Bull-al - Sport

Tovább
Szabadesés rekord a Red Bull-al
Az osztrák extrém sportoló, Felix Baumgartner repülési szakemberekből álló csapatával együtt készen áll a Red Bull Stratos projekt kihívására. Célja, hogy 36 576 méter (120 000 láb) magasságból kiugorjon a sztratoszférába felszálló ballonból és végrehajtsa az új rekordot jelentő szabadesését.
Gillich Róbert - HÖK elnök
Létrehozva 2012. márc. 5., 10:31

7. K&H Olimpiai Futónap - Sport

Tovább
7. K&H Olimpiai Futónap
Idén már 7. alkalommal kerül megrendezésre az olimpiai futónapok keretében, az esemény Szegeden. 2012. április 22. Szeged, Dóm tér 3,4 km 10 óra
Gillich Róbert - HÖK elnök
Létrehozva 2012. ápr. 5., 11:16

Idén is beindul az esti úszás - Sport

Tovább
Idén is beindul az esti úszás
Kedves Hallgatók! Idén is beindul az esti úszás. Részletek a plakáton!
Juhász Tamás - HÖK elnök
Létrehozva 2012. szept. 5., 17:33

IX. Egyetemi Sport és Egészségnap - Sport

Tovább
IX. Egyetemi Sport és Egészségnap
Idén is megrendezésre kerül Egyetemi Sport és Egészségnap. Infókért kattints a plakátra.
Juhász Tamás - HÖK elnök
Létrehozva 2012. szept. 12., 10:59

Szent-Györgyi Tenisz Emlékverseny (szeptember 22-23., SZTE Erzsébet ligeti Teniszpálya) - Sport

Tovább
Szent-Györgyi Tenisz Emlékverseny (szeptember 22-23., SZTE Erzsébet ligeti Teniszpálya)
Kedves Hallgatók! A verseny kiírásért kattintsatok a továbbra!
Juhász Tamás - HÖK elnök
Létrehozva 2012. szept. 13., 11:00

Universitas Regatta 2012 - Sport

Tovább
Universitas Regatta 2012
BOSZORKÁNYSZIGET – MAROS-TORKOLAT REKORD KÍSÉRLET A versenykiírás a tovább mögött található.
Juhász Tamás - HÖK elnök
Létrehozva 2012. szept. 13., 12:04

Nyitott Sportszombat a Sportközpontban! - Sport

Tovább
Nyitott Sportszombat a Sportközpontban!
November 24-én szombaton 9.00 – 17.00 óra között, egyetemünk polgárai és családtagjai, vendégei díjtalanul használhatják az SZTE Sportközpont Hattyas sori szabadtéri sportpályáit (kosárlabda, tenisz, streetball, foci), kondicionáló termét. Reggeli ébresztő torna zenére 9 órától, majd utána Thai-box az “A” teremben. A külső pályán 15 órától edzést tartanak a triálosok. A programokba bárki bekapcsolódhat. A Falmászó terem 10.00 – 12.00 óra között szakember segítségével kipróbálható. Minden sportolni vágyót szeretettel várunk!
Juhász Tamás - HÖK elnök
Létrehozva 2012. nov. 21., 12:57

ITC EGYETEMI ÉS FŐISKOLAI ORSZÁGOS EGYÉNI ÉS CSAPAT BAJNOKSÁG 2012/2013. - Sport

Tovább
ITC EGYETEMI ÉS FŐISKOLAI ORSZÁGOS EGYÉNI ÉS CSAPAT BAJNOKSÁG 2012/2013.
Részletek a plakáton, és a tovább mögött!
Juhász Tamás - HÖK elnök
Létrehozva 2013. jan. 14., 12:06

TTIK-s Jeges Karnevál - Sport

Tovább
TTIK-s Jeges Karnevál
Idén is várunk szeretettel minden TTIK-st a hagyományos kari Jeges Estre, ahol alkalmatok nyílik ingyenesen korcsolyázni, illetve jó hangulatban eltölteni az estéteket. Ehhez lesz nagy segítség az ingyen forralt bor, amit a TTIK-s kártyátok felmutatásával kaptok! Korlátozott számban lehet majd ingyenesen kölcsönözni korcsolyát, de lesz lehetőség bérelni is. A hazaútról buszokkal gondoskodunk, amik megállnak a belvárosban illetve a kollégiumoknál. Olvass tovább!
Juhász Tamás - HÖK elnök
Létrehozva 2013. jan. 28., 09:47

Újdonságok az EHÖK SE Fitness Klubjában - Sport

Tovább
Újdonságok az EHÖK SE Fitness Klubjában
Új órarendet állított össze az EHÖK SE Fitness Klubja. Február negyedikétől heti hat napon várják a klub fitnesztermében a edzeni vágyókat.
Juhász Tamás - HÖK elnök
Létrehozva 2013. febr. 13., 13:00

Újszegedi Erzsébet ligeti SZTE Teniszközpont (Népkert sor 1.) - Sport

Tovább
Újszegedi Erzsébet ligeti SZTE Teniszközpont (Népkert sor 1.)
Az Erzsébet Ligeti SZTE Teniszközpont a 70-es évek vége óta működik 6 db kiváló minőségű salakos pályával, adogatófallal, felújított öltözőkkel várja a sportolni vágyókat.
Juhász Tamás - HÖK elnök
Létrehozva 2013. ápr. 22., 10:17

Jeges Est és Anna Fürdő időpontok! - Sport

Tovább
Jeges Est és Anna Fürdő időpontok!

Nincs programod a téli estékre? Korcsolyázz a csoporttársaiddal a műjégpályán! Ha eleged van a hidegből, áztasd magad az Anna Fürdő medencéiben! Idén is ingyenes esteket biztosítanak a kari hallgatói önkormányzatok.

Juhász Tamás - HÖK elnök
Létrehozva 2014. okt. 1., 11:17

Vendég felhasználó
Nem vagy bejelentkezve.
Jelentkezz be
vagy regisztrálj!
Szavazás

PartyPonty.hu
EHÖK
SZTE TTIK HÖK
Newton(e)
Newton(e)
Hírek címkefelhője