SZTE TTIK HÖK

Tanulmányi ösztöndíj

2010/2011 tavaszi félév Tanulmányi Ösztöndíj átlagtáblázat - Tanulmányi ösztöndíj

Tovább
2010/2011 tavaszi félév Tanulmányi Ösztöndíj átlagtáblázat
Kedves Hallgatótársunk! Az alábbi linkekre kattintva elérheted a Rendszeres Tanulmányi Ösztöndíj 2. félévre vonatkozó táblázatát. Tanulmányi Ösztöndíj: http://goo.gl/QuOgV Ösztöndíj Kalapok: http://goo.gl/LasCb
Koszta Péter Pál - HÖK elnök
Létrehozva 2011. márc. 9., 14:40

Tanulmányi Ösztöndíj Tájékoztató - Tanulmányi ösztöndíj

Tovább
Tanulmányi Ösztöndíj Tájékoztató
Kedves Hallgatók, csatolt fájlként megtaláljátok a tanulmányi ösztöndíjjal kapcsolatos tájékoztatót! Üdvözlettel, TTIK HÖK
Létrehozva 2011. márc. 9., 17:21

Tanulmányi Ösztöndíj - Tanulmányi ösztöndíj

Tovább
Tanulmányi Ösztöndíj
Kedves Hallgatók, a tanulmányi ösztöndíjjal általánosan felmerülő kérdések válaszai: Az egyetemi ösztöndíjak nem csökkentek, szokványos esemény történt most is, mint félévekkel korábban. A tavaszi félévekben nem csökkenés zajlik le, hanem a jogosult létszám nő meg, hiszen az őszi félévekben megjön a hallgatói normatíva az elsőévesek után is, viszont nekik abban a félévben nem lehet tanulmányi ösztöndíjat osztani, mivel nincs tanulmányi teljesítésük, következésképpen az ő pénzük a felsőbb éves hallgatók között kerül szétosztásra. A második félévben az elsőévesek jogosulttá válnak, következésképpen ez az összeget több ember között kell szétosztani. A tanulmányi keretösszeg az őszi félévekben nőhet, mert a HSZI mindig tartalékot képez a hallgatóknak fizetendő juttatásokból. Ez a tartalék arra szolgál, hogy ha valamilyen számítási hiba folytán valaki után nem számfejtettek tanulmányi ösztöndíjat, akkor korrigálás után még az adott félévben ki tudják fizetni. Ezek a tartalékok felhalmozódhatnak, ilyenkor növekmény jön létre, ami tovább gyarapíthatja a következő féléves (őszi) juttatásokat. Tehát a pontos kérdés nem az, hogy, mivel magyarázzuk az összes szétosztott pénz 27 milliós csökkenését, hanem az, hogy, mi okozta a 27 milliós növekményt 2010. őszi félévében? Az összeg ilyen mértékű csökkenéséről egész egyszerűen nem áll, nem állt módunkban tájékoztatást adni, hiszen ez a HSZI illetékességi köre, az összegek számfejtéséről és utalásáról Ők gondoskodnak, így a pontos keretösszeget és a hallgatói létszámot is ők tudják megmondani. Ugyanakkor szeretnénk megjegyezni, hogy más nagy egyetemekkel ellentétben (így DE, ELTE) még mindig a Szegedi Tudományegyetemen a legmagasabb a tanulmányi ösztöndíj, átlagosan 5-10 000 Ft-al, hiszen a példaként említett egyetemek a maximális tanulmányi ösztöndíja sem a tavaszi, sem az őszi félévben nem haladja meg a 20-25 000 Forintos összeget. A SZTE TTIK HÖK jelenleg egy olyan javaslat előterjesztésén dolgozik, amely megoldaná az Msc képzési rendszerben tanulmányokat folytató hallgatók problémáit. Bármilyen kérdésetek, észrevételetek lenne kérjük jelezzétek nekünk, akár személyesen, akár e-mailben.
Létrehozva 2011. márc. 18., 12:50 , módosítva: 2011. márc. 19., 03:51

Közlemény a tanulmányi ösztöndíjakkal kapcsolatban - Tanulmányi ösztöndíj

Tovább
Közlemény a tanulmányi ösztöndíjakkal kapcsolatban
A Szegedi Tudományegyetem a 2010/2011. tanévi tanulmányi ösztöndíjakkal kapcsolatban az alábbi közleményt teszi közzé.
Administrator . - HÖK elnök
Létrehozva 2011. ápr. 1., 16:07

2011/2012 évi ösztöndíjkalapok - Tanulmányi ösztöndíj

Tovább
2011/2012 évi ösztöndíjkalapok
Kedves Hallgatók Megszülettek a 2011/2012-es szemeszter ösztöndíjkalapjai, melyek alapján a tanulmányi ösztöndíjak számítása folyik. Az elmúlt évek negatív visszhangjai miatt kisebb változtatások történtek, melyek remélhetőleg igazságosabbá és átláthatóbbá teszik a tanulmányi ösztöndíj rendszerét. Üdvözlettel TTIK HÖK
Gillich Róbert - HÖK elnök
Létrehozva 2011. szept. 28., 11:19

Tanári mesterszakos tanulmányi ösztöndíjak - Tanulmányi ösztöndíj

Tovább
Tanári mesterszakos tanulmányi ösztöndíjak
Kedves tanári mesterszakos hallgatók! A 2011. május 17-i megbeszélésen elhangzott kéréseket az Egyetemi Szenátus a 2011. október 24-i Szenátuson kerül napirendre, amennyiben a testület támogatja az előterjesztésünket, abban az esetben lehetőségünkhöz mérten életbe lép a Rendszeres Tanulmányi Ösztöndíj Szabályzat módosítás, miszerint a besorolásnál három kalapot hozunk létre (BTK, TTIK, JGYPK), és ezekbe az ösztöndíjkalapokba az anyakarotok szerint sorolunk be Titeket illetve az utolsó négy lezárt félév törzslap átlagotokat vesszük figyelembe. Az Összefüggő Szakmai Gyakorlaton résztvevő hallgatók, hallgatói munkavégzési díj kérdésében az Oktatási vezetőség október közepére ígért választ. A válaszról haladéktalanul tájékoztatunk minden egyes érintettet. Üdvözlettel: Görbe Tamás TTIK HÖK Szeged, 2011. október 13.
Létrehozva 2011. okt. 13., 05:32

Tanulmányi ösztöndíjak 2012 - Tanulmányi ösztöndíj

Tovább
Tanulmányi ösztöndíjak 2012
Tisztelt Hallgatók! Tegnap este számfejtette a Hallgatói Szolgáltató Iroda az erre a félévre vonatkozó tanulmányi ösztöndíj eredményeket. Részletek a csatolt dokumentumban.
Gillich Róbert - HÖK elnök
Létrehozva 2012. márc. 6., 12:33

Tanulmányi ösztöndíj - Tanulmányi ösztöndíj

Tovább
Tanulmányi ösztöndíj
Tisztelt Hallgatók! Az SZTE EHÖK Elnöksége tegnap este (2012. 10. 08.) tartott rendkívüli ülésén határozatával jóváhagyta a 2012 / 2013. tanév I. félévére vonatkozó tanulmányi ösztöndíjlistát. A Hallgatói Szolgáltató Iroda a mai nap folyamán számfejti az erre a félévre vonatkozó tanulmányi ösztöndíj eredményeket. Az idei évben a tanulmányi ösztöndíjakat ösztöndíjkalaponként 31 650 Ft legmagasabb és 9500 Ft legalacsonyabb értékek között állapították meg. A tanulmányi ösztöndíj lekérdezéséről illetve a jogorvoslati lehetőség menetéről a csatolt dokumentumban tájékozódhattok.
Juhász Tamás - HÖK elnök
Létrehozva 2012. okt. 9., 12:26

Számfejtették a tanulmányi ösztöndíjakat - Tanulmányi ösztöndíj

Tovább
Számfejtették a tanulmányi ösztöndíjakat
Tisztelt Hallgatók! A Hallgatói Szolgáltató Iroda számfejtette az erre a félévre vonatkozó tanulmányi ösztöndíj eredményeket. További infókért kattintsatok a hír címére!
Juhász Tamás - HÖK elnök
Létrehozva 2013. okt. 7., 19:08

Vendég felhasználó
Nem vagy bejelentkezve.
Jelentkezz be
vagy regisztrálj!
Szavazás

PartyPonty.hu
EHÖK
SZTE TTIK HÖK
Newton(e)
Newton(e)
Hírek címkefelhője